ВСЕУКРАЇНСЬКІ УЧНІВСЬКІ ОЛІМПІАДИ, КОНКУРСИ – ЗАХИСТИ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЦЬКИХ РОБІТ МАН УКРАЇНИ ТА ІНШІ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНІ КОНКУРСИ ПІД ЧАС КАРАНТИНУ

     Епідеміологічна ситуація в країні внесла свої корективи в проведення Всеукраїнських учнівських олімпіади з навчальних предметів та конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт. Але навіть в цій складній ситуації неможливо заборонити проведення Інтернет - олімпіад, головна мета яких - створення умов для рівного доступу до участі у масових інтелектуальних змаганнях обдарованих учнів.

       Найталановитіші учні нашого ліцею знайшли блискучу можливість проявити свою наполегливість та працездатність, свій високий інтелектуальний потенціал, прийнявши участь в учнівських олімпіадах з математики.

     Так, наймолодший математик, учень 5 В класу Гладченко Нікіта, отримав перемогу в онлайн - оліміпіаді з теорії чисел та з алгебри. До речи, треба відмітити, що це не перша перемога Нікіти в інтернет – олімпіадах. В минулому році, навчаючись лише у 4 класі, він вже отримав кілька перемог в подібних змаганнях.

диплом 5 клас диплом5 клас 2